WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN:

Philippe Van Hoof is een sympathieke en zeer bekwame vakman, die goed weet waar hij mee bezig is. Onze badkamer is tot in de puntjes afgewerkt en helemaal uitgevoerd naar onze wensen. Hij is ook heel stipt in het uitvoeren van de werken.

Philippe haalt zeker 5 sterren door professionaliteit, vakkennis en een eerlijke prijs. We zijn heel tevreden over onze twee badkamers. Er werd geluisterd naar onze wensen en altijd de best mogelijke oplossing gezocht.

Wij zijn zeer tevreden, correcte afspraak, op tijd, zeer professioneel, fijne afwerking, vriendelijk. Zeker en vast een aanrader

Dhr. Van Hoof heeft bij mij een nieuwe badkamer geïnstalleerd, waarvan ik zeer tevreden ben.

De werken werden zeer snel uitgevoerd en ook nog eens heel kwalitatief. Tevens heeft hij nog andere werkjes uitgevoerd, want buiten badkamers van A tot Z vernieuwen, kan hij ook nog eens perfect bezetten, tegelen en vloeren.

Hij is ook zeer correct en staat altijd klaar om zijn klanten te helpen.

Ik zou hem aan iedereen aanbevelen die van kwaliteit houden.

Gewoonweg fantastisch ! Wij hadden voor hem gekozen omdat hij één van de weinige aannemers was die op al onze vragen kon antwoorden en waaruit bleek dat hij zijn vak écht kent.

Er is niets op zijn werk aan te merken en hij verzet op een week evenveel werk als een grote firma die met 3 of 4 werkmannen komt.

Alles is tot in de puntjes afgewerkt ! We hadden geen betere vakman kunnen vinden.

Zeer goede vakman, vriendelijk en zeer professioneel.
Alles is netjes afgewerkt, na de werken werd alles proper achter gelaten.
Zeker een aanrader als je je badkamer wil laten renoveren.

Wij hebben een volledige renovatie laten en zijn zeer tevreden over het resultaat. Philippe is een bekwame vakman die weet waar hij met bezig is. Wetende hoeveel charlatans er rondlopen in zijn stiel mogen wij ons zeer gelukkig prijzen dat wij hem hebben gecontacteerd. Van de 5 offertes die we hebben aangevraagd was hij trouwens veruit de goedkoopste, en als je kijkt naar het eindresultaat moet hij zeker niet onderdoen voor grotere firmas die met 10 man en een projectleider elke dag je deur platlopen.
Zeer vriendelijk, heel behulpzaam, laat elke dag je woning proper achter… top!!!!